tiistai 17. kesäkuuta 2008

Remppa-apua

Neidin haave toteutui :) Jossain vaiheessa tuli sanottua, että ilmaantuisipa jostain tänne sellainen viiden hengen remppaporukka (TV:stä tuttu) hetkeksi meidän seuraksemme tekemään taloa valmiimmaksi. Ihan sattumoisin tänään kävi juuri sillä tavalla. Neiti saumasi aamupäivällä kodinhoitohuoneen lattiaa ja iltapäivällä naapuri tuli auttamaan keittiökaappien kasaamisessa. Neidillä ei ihan voimat riitä niiden nosteluun...eikä muutenkaan ole täysinoppinut kalusteasentaja :) Onneksi sitä oppii koko ajan lisää kun katsoo miten taitavammat tekevät juttuja ja yrittää olla siinä apunaisena. No, Sami tuli hieman myöhemmin jeesimään ja illalla tulivat sitten herra ja tämän setä sekä Marko. Putkimieskin kävi päivällä tekemässä jakotukit kodinhoitohuoneeseen, eli tänään oli yhteensä viisi miästä meillä auttamassa erinäisten asioiden kanssa. Melkein ku telkkarissa :D Suurkiitos vielä kaikille, olette ihania!

Tässä kuvia:

Olkkarista keittiöön


Khh:sta keittiöön


Pesuhuoneen seinä


Vessan peilikaappi

Huomenna neiti hakee veljensä mukaan talolle, laitamme varmaankin kolmanteen makkariin laminaatit ja vaatekaapin. Pikkuhiljaa... :)

2 kommenttia:

 1. Moi vaan! Tulin taas vakoilemaan mitä olette saaneet aikaiseksi. Ja niin hyvältä kyllä näyttää että ihan kateelliseksi tekee. Meillä vasta alkaa alkuvalmistelut olemaan ohi ja juhannuksen jälkeen päästään aloittamaan tontin raivaaminen... Elikkäs viimesiä vapaita vietetään... vaikka isäntä onkin juhannuksen töissä siis ympärivuorokautisesti koko viikonlopun ja vähän ylikin.
  Saakos teiltä kysyä että mihin päin etelää-suomea rakennatte? Ettei vaan ois samoilla seuduilla kun me, kun näyttää tonttikin niin samantyyppiseltä?

  VastaaPoista
 2. Ou jee! Hella ja tiskikone paikoillaan - juhlat voi alkaa!

  Tullaan varmasti "häiritsemään" seuraavan reilun parin viikon aikana!

  Haleja!

  VastaaPoista