torstai 26. kesäkuuta 2008

Khh:n ylläri

Talolla mukavuudet lisääntyvät koko ajan: eilen saimme vessan toimimaan ihan oikeasti ja hanastakin tulee sekä kylmä että lämmin vesi.


Peilistä näkyy vastapakkeloitu seinänpätkä


Tiistaina Sami ja Marko olivat taas avittamassa, Sami viritti keittiötä neidin kanssa (kaappien ovet saapuivat) ja Marko oli apupoikana pesuhuoneen laatoituksessa. Kiitokset pojille avusta!


Pesuhuoneen lattiaa


Eilen naapurin setä uhrasi aikaansa meitin keittiön altaan ja allaskaapin asennukseen. Eipä neiti olisi tuosta itse selvinnyt (liian monta liikkuvaa osaa tjsp), eli tackar för hjälpen!

Kodinhoitohuoneen ilme on muuttunut melkoisesti sitten viime näkemän, neiti on päässyt pensselillä ja laatoilla puuhastelemaan ihan oman mielensä mukaan =) Saattaa olla huomenna melko valmis, eli ehkäpä sieltä tulee kuvaa sitten sunnuntai-iltaan mennessä.

Herralla alkaa loma huomisen jälkeen, huh. Neiti on hieman kyllästynyt olemaan talolla kaikki päivät yksin puuhastelemassa. Tai no, onhan koiruli ollut seurana, mutta sekin mokoma nukkuu enimmäkseen. Tulee vain välillä tarkistamaan miten neidin rakentelu sujuu. Luulee varmaan olevansa vastaava mestari.

1 kommentti:

  1. Oi, onpa paljon hienoja muutoksia parin päivän sisällä!

    Kiitos mukavasta seurasta kaupungilla ja kovasti tsemppejä meiltä molemmilta loppumetreille ens viikon muuttotarkastusta varten!

    Voi olla että tullaan "tarkastamaan tilanne" vielä ens viikolla, ohimenomatkalla.

    VastaaPoista