maanantai 23. kesäkuuta 2008

Laattoja

Juhannus tuli ja meni. Sinä aikana ehdimme tehdä melko paljon, muttemme kuitenkaan tarpeeksi. Laattojen sommittelu vei odotettua enemmän aikaa ja siten pääsemme aloittamaan lattioiden laatoittamisen vasta huomenna. Jännitystä elämään :)


Sähkäri oli monta tuntia töissä torstaina, kytki sähköt kodinkoneisiin, pistorasioihin ja valaisimiin. Koiruli viihtyi olohuoneen valojen alla.


Sydän makkarimme seinällä. Hassu sattuma :)


Kummitustalon ovesta päästiin nyt, kun ei tarvinnut sähköpiuhoja oven alta vetää. Naapurin setä tuli oven asennusavuksi, tack!!! :)


Tuulikaappikin muuttui valoisammaksi


Neiti harjoitteli laatoittamista khh:ssa. Homma jatkunee tänään. Hui.


Saunan ja pesutilojen lattioiden vedeneristäminen meneillään

Neiti on nyt koko viikon talolla, tehtävälistalla maalaamista (tuulikaappi ja khh), laatoittamista (khh) ja katon panelointia (tuulikaappi, khh). Herra tulee töiden jälkeen kaveriksi, hänelle jää pesutilojen lattioiden päällystäminen. Jos vaikka ensi viikolla pääsisi ruuvailemaan viimeiset kaapit paikoilleen ja laittamaan olohuoneeseen lattialaminaatin. Pakkohan se on ehtiä ennen tarkastusta :)

1 kommentti:

  1. hei vaan,

    teidän blogia on ollut hauska seurata, ennakkoluulotonta oikealla asenteella työskentelyä kaiken aikaa. :)

    Onko teillä muuten palkattu kirvesmiestä/timpuria lainkaan vai teettekö kaiken itse? JA mistä ammennatte kaiken rakennustietouden noihin tehtäviin?! Märkätilalaatoituskaan ei välttämättä onnistu ihan kaikilta ensikertalaisilta...

    Mikko, Joensuu

    VastaaPoista