sunnuntai 15. kesäkuuta 2008

Kalusteet saapuivat

Ehtiihän sitä näköjään kotiinkin välillä käymään :)

Neidin loppuviikko ja molempien meidän viikonloppu meni tiiviisti talolla. Maalämpöpumppu tuli torstaina, perjantaina kalustetoimitus. Tack till de snälla grannarna som hjälpte oss att bära in grejerna!

Tässä hieman kuvia:


Torstaina joku talotekniikka-tyyppi viereiseltä työmaalta kävi katsomassa taloamme ja totesi siinä ohimennen, että talomme on vielä aika keskeneräinen. Vai keskeneräinen! Viime marraskuussa tämä oli keskeneräinen. Nyt on jo lähestulkoon valmis =D Siitä kommentista kimpaantuneena neiti laittoi koko päivän saunaa uuteen uskoon. Illalla oli kattopaneelit paikoillaan. Maanantaina täytyy tilata lauteet, jotta saamme ne paikoilleen ennen tupaantuliaisia.


Mikäs se siellä nököttää? Putkimies kävi perjantaina laittamassa pari vesiputkea kiinni ja liimasi samalla pöntön paikoilleen. Nyt voisi jo melkein muuttaa ;)


Viime syksynä tontillamme töitä tehnyt maanrakennusurakoitsija tuli lauantaina viemään savikasoja pois. Siinä samalla siirsimme neidin isän ja avuliaiden naapureiden kanssa paneelilautoja pois kaivinkoneen tieltä. Tack till alla! Neiti, ja herrakin, hilpasi kuorman hakujen välissä ulos poimimaan talteen kivannäköisiä kiviä, joita voi sitten käyttää pihalla vaikka kukkapenkkien ympärillä...joskus hyvin kaukana tulevaisuudessa :)


Keittiökaappien kasaamista aloitettu. Piti heti kokeilla sopiko valittu välitilalaatta kaappien väriin. Tuntui sopivan.


Keittiön kaaos. Pieni paniikki iski kun huomasimme vesi- ja viemäriputkien olevan hieman hassussa paikassa (kello yhdeltä yöllä). Kaikki tulee kuitenkin lopulta mahtumaan sinne minne pitääkin. Huh.

Samaan aikaan koirulia ei paljon kiinnostanut meidän stressimme:

Ukko kuorsasi melkoisen äänekkäästi siinä takan lähellä.


Makuuhuoneen vaatekaappi alkaa muotoutua


Sunnuntai-iltana keittiössä näytti tältä.


Pesutilojen seinät vesieristetty, huomenna alkaa niiden laatoittaminen.

Tulevalla viikolla neiti on kaikki päivät talolla, herra tulee töiden jälkeen kaveriksi. Juhannus menee näillä näkymin rakennellessa, sen verran paljon on vielä tehtävää ennen muuttotarkastusta. Mutta voihan sitä talollakin juhannusta viettää, varaa vain mukaan hyvät ruoat ja juomat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti