maanantai 9. kesäkuuta 2008

Lisää laattoja

Tällä kellonlyömällä väsyttää sen verran, että laitan vain kuvat viikonlopulta:


Kodinkoitohuoneen lattian vedeneristys tehty (kiitos herran sedälle!)


Sami oli lauantaina jeesimässä meitä. Ehtipä tehdä saunan katon alaslaskua, avustaa vessan lattian laatoittamisessa ja laittaa Sauna-Satua seinään. Kiitos paljon! :)


Vessan lattia vuorokauden vanhana. Toivottavasti joku höyhenenkevyt olento on saanut aikaan nuo tassunjäljet :)


Rajanaapurin kanssa tilasimme roskalavan ja veimme sinne talvesta asti kertyneet roskamme. Ihmeellistä, saimme kaiken todella mahdutettua tuonne!


Tuossa oli ennen puoli lavallista roskaa


Sähkäri on käynyt ruuvailemassa valaisimia paikoilleen. Taas hieman valmiimman näköistä.


Herra ahersi koko päivän kodinkoitohuoneen lattian kimpussa. Neidin mielestä oikein loistavaa jälkeä ensikertalaiselta :) Kiitos kärsivällisyydestä ja pitkäpinnaisuudesta, kulta!


Huomenna täytyy vielä lisätä laatat lattiakaivon ympärille

Lopuksi kiitokset toisille naapureille virkistävistä löylyistä, hyvästä seurasta sekä maistuvasta ruoasta ja juomasta. Uni tuli nopeasti keltaiselle puutalolle päästyä! Tack :)

2 kommenttia:

  1. Hei taas! Lueskelin nyt tarkemmin blogiasi, hämmästyttävää miten samanlaiset suunnitelmat meillä on verrattuna teidän projektiinne. Ihan kuin lukisi omaa rakennusblogiaan etukäteen :D Talo tulee olemaan hyvin samankaltainen kuin teillä, 5h+k 129,5m2. Erona se että meille tulee Vieskatalojen Kielon ja kissankellon yhdistelmä. Otettiin hyvät puolet molemmista ja yhdistettiin. Väriksi tulee luultavasti erittäin vaalea sininen. Laitan myöhemmin linkkiä blogiini kuhan saan sen alulle ja jotain sinne kirjoitettuakin, jos sinua kiinnostaa.
    Vielä yksi kysymys...
    Vertailitteko eri keittiökalustetoimittajia ja miksi päädyitte Domukseen? Meille tulisi talopaketin mukana Domuksen kalusteet ja pitäisi päättää jätetäänkö pois vai otetaanko ne...

    VastaaPoista
  2. Moi!

    Joo, laita ihmeessä sitten linkkiä blogiin, seuraan innolla sitten teidän projektinne edistymistä :)

    Vastaus kysymykseen: Emme vertailleet eri kalustetoimittajia. Pääyimme Domukseen siitä syystä, että tuli helpoksi ottaa ne talopaketin mukana. Domuksella oli juuri taloomme suunnitellut kalusteet ja koska hintakin oli varsin edullinen, oli päätös helppo. Toinen vaihtoehtomme olisi ollut Ikea, mutta koska emme tosiaan jaksaneet alkaa mittailla ja pohtia, niin valitsimme valmiin vaihtoehdon. Olemme ainakin toistaiseksi oikein tyytyväisiä valintaan. Lopullisesti kalusteiden toimivuuden näkee vasta sitten käytössä, mutta tähän asti kaikki hyvin.

    VastaaPoista