maanantai 2. heinäkuuta 2007

Puu kaatuuuuuu!!!

Tänään on vihdoin päästy tontille tekemään jotain hyödyllistä. Päivän aikana vesisade vilvoitti hetken aikaa, ukkonen onneksi kiersi meidät ja illemmalla paistoikin jo aurinko. Vaarin moottorisahaa ei saatu käyntiin (pitää viedä huoltoon), joten ostimme sitten uuden. Tai itseasiassa kävi ilmi nyt illalla, että herra Y:n isä ja tämän mielitietty sponssasivat sen meille. Kiitos aivan todella paljon, ihana yllätys! Ja kiitos siitäkin kun toitte vesitonkan meille, olimme varustautuneet turhan pienellä vesimäärällä. Ensi kerralla lähtee mukaan myös vaihtovaatteita ja laastaria, varmuuden vuoksi.

Uuden moottorisahan, pokasahan ja kirveen avulla puita kaatui vissiin kuutisen kappaletta, niitä sitten pistettiin lyhyemmiksi ja siistittiin. Tontin takanurkkaan tuli risupiste ja havupuille sekä koivuille myös omat kasansa.


Ensimmäinen puu kaatuu



Puuta pinoon


Mukana oli meitin lisäksi neidin isä ja iltapäivällä Samikin pääsi mukaan puusavottaan. Iso kiitos avusta! Kovin hienolta tuntuu, että joku ihan vapaaehtoisesti tulee tuonne meidän kanssa hääräämään.



Sami kehitteli pihakalusteita meille =D



Neidin kummitädin ja -sedän tuomat leppikset muuttivat säilytettävän männyn juureen, niiden kotina toiminut koivu kun piti kaataa


Huomenna pidetään taukoa, voi olla lihakset aika hellänä tämän päivän jälkeen. Ainakin nyt on ihan puhki...mutta tosi hyvä fiilis siitä, että sai jotain aikaiseksi. Keskiviikkona sitten uudestaan.



Tältä näytti kotiin lähtiessä, hieman valoisampaa ja avarampaa olohuoneen kohdilla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti