keskiviikko 4. heinäkuuta 2007

Jälleen puuhommissa

Selvästi lomakuukausi menossa, muutamilla muillakin tonteilla riitti vilskettä. Onnistuimme myös tapaamaan mukavanoloiset uudet naapurimme tien toiselta puolelta ja sovimme alustavasti, että tulemme näyttämään rakennussuunnitelmiamme heille muutaman viikon kuluttua ja ruinaamaan nimmareita papereihin. Heidän talopakettinsa tulee ensi kesänä. Muutenkin mielenkiintoista katsoa missä tahdissa ja minkä näköisiä taloja tuonne alkaa nousta.

Joo, tänään saatiin lisää puita kaadettua ja risuja raahailtua. Herra Y ja neidin isä totesivat siinä puolilta päivin että "tää alkaa jo sujua niin hyvin että taidetaan ruveta metsureiksi". Iltapäivällä, muutaman hikisen tunnin jälkeen kuului jostain risukasan keskeltä hieman tuskainen ääni: "täytyy kyllä sanoa että ne metsurit on aika kovia tyyppejä" =)


Todistusaineistoa, puukasa on isompi kuin maanantaina!


Koiruli oli tänään koko päivän mukana tontilla, hienosti meni. Rupesi tekemään isoa kuoppaa sinne, luuli vissiin maankaivuuhommien jo alkaneen. Muurahaiset tosin kiusasivat hetkittäin, mutta auton takakontti oli onneksi lähellä, sinne pääsi tarvittaessa turvaan.


Hra Z viihtyi hyvin taukopaikalla, koska siellä oli mehevä keppi jota oli kiva mutustella (jonka tehtävänä oli oikeastaan näyttää mihin talon kulma tulee)


Puoli seitsemän kieppeillä rupesivat voimat olemaan jo niin lopussa, että aloimme pakata kamppeita ja suunnitella kotiinlähtöä. Miäs teki vielä meille vihdan, (kerrankin ihan luvallisesti omasta koivusta) ja nyt mennäänkin saunaan katsomaan kumpi vihtoo kovempaa... :)


Vihta (ei vasta)


Lauantaina taas jatkamaan puusavottaa, vielä ei ole tietoa saammeko kavereita siksi päiväksi, mutta ainakin kahdestaan mennään. Tänään kotiinlähdön aikaan tontti näytti tältä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti