tiistai 24. heinäkuuta 2007

Yassas!

Terveiset Karpathoksen lämmöstä! Parin viikon matka oli oikein tervetullut tauko tähän hommaan. Kohde oli upea ja matka onnistui kaikin puolin loistavasti. Aurinkokin lämmitti mukavasti, elohopea lähenteli 40 astetta, mutta tuuli piti huolen siitä ettei tullut liian tukalaa. Loppumatkasta alkoi jo himoita tontille hikoilemaan, tosin fyysisestä rasituksesta, eikä rannalla löhöämisestä, johtuen. Saatiin jopa hieman pidempi loma kuin oli tarkoitus, harvalta lienee jäänyt huomaamatta tämänpäiväinen Ilta-Sanomien lööppi sairastuneesta lentokapteenista. Juu, juuri sitä konetta me odottelimme kuutisen tuntia hotellin altaalla...mutta kotimatka meni sitten kaikesta huolimatta hyvin.

Taloprojekti ei tänä aikana edistynyt muuten kuin että lähetimme sähköpostia talomyyjälle ja kyselimme pääpiirustusten perään. Saanemme ne ensi viikolla, vaikka ne piti saada jo heinäkuun alussa. Jokin väärinkäsitys mahdollisesti tullut jossain kohtaa informaatioketjua. Ehkä kuitenkin ehdimme saada rakennuslupahakemuksen siihen elokuun kokoukseen. Lisäksi saimme yllätykseksemme kuulla, että herran isä ja tämän mielitietty olivat reissumme aikana käyneet tontilla risuhommissa. Kiitos kovasti!!!

Matkalta tarttui mukaan keraamiset numerolaatat tulevan kodin oven viereen :)



Tänään kotiuduttuamme huomasimme, että läheisen tontin tulevat naapurit olivat lähettäneet meille piirustuksia katsottaviksi. Ihan kivannäköinen tönö heille tulossa. Asemapiirustuksen tai muidenkaan suunnitelmien suhteen ei ollut huomauttamista (kun eivät ole rajanaapureita vaan tien toisella puolella), joten nimmareita vain paperiin.

Huomenna mennään säiden salliessa tontille havuja ja lehtiä polttamaan ja jos moottorisaha saadaan, kaadetaan mahdollisesti jokin puu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti