torstai 2. elokuuta 2007

Pöllejä sahailemassa

Herra oli eilen isänsä ja MT:n kanssa tontilla kolmistaan, olivat polttaneet risuja ja pilkkoneet puunrunkoja. Suurkiitos!

Tänään saimme vihdoinkin talon pääpiirustukset. Täyttänemme huomenna loput rakennuslupahakemusta varten tarvittavat paperit vastaavan mestarin kanssa ja viemme hakemuksen kuntaan ensi viikolla. Hakemus ei vielä silloin ole ihan täydellinen, mutta täydennämme sitä muutamalla puuttuvalla osalla lähiviikkojen aikana. Siten saanemme rakennusluvan syyskuussa. Tilasimme tänään myös autokatos-varaston, se toimitetaan neidin syysloman aikoihin lokakuussa. Pääsemme harjoittelemaan rakentamista autokatoksella, jonka jälkeen onkin sitten talon vuoro :)

Tämän hetkinen projekti on löytää meille joku tekemään talon LVIS-suunnitelmat, ne kun eivät sisältyneet talopakettiin. Jospa me huomenna jonkun löytäisimme.

Olimme kahdestaan koirulin kanssa nyt iltasella tontilla lyhentelemässä pöllejä takka- ja kiuasmittaisiksi. Puut pitäisi saada nyt viikonlopun aikana siirrettyä pois kaivurin tieltä, eli tekemistä riittää. Lauantaina taas hikoilemaan...


Näistä vielä sitten jossain vaiheessa klapeja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti