torstai 28. kesäkuuta 2007

Vihdoin jotain uutta

Joo, juhannus meni mukavasti, eikä siitä toipuminen tosiaan näin pitkään kestänyt :) Syynä tekstittömyyteen se, ettei tällä viikolla ole tapahtunut mitään ihmeempiä taloprojektin suhteen. Olemme odotelleet asemakaavapiirustuksen valmistumista, se kädessä pystyy jatkamaan hommia. Tänään vastaava mestari olikin sitten soittanut, kertoi piirustusten olevan valmiit. Saamme ne huomenna, jonka jälkeen pitäisi käydä kunnan rakennustarkastajaa morjestamassa. Lisäksi viemme asemakaavapiirustuksen arkkitehdille, joka tekee pääpiirustukset ensi viikon aikana. Ihmisten lomien takia tässä tuli hieman hoppu, mutta eiköhän me keretä. Ensi viikolla pitäisi myös yrittää hoitaa se naapurien kuuleminen.

Tänään tuli myös käytyä serkun ja hänen lastensa kanssa mökillä sitä vaarin moottorisahaa hakemassa. Saha löytyi ja oli jopa yllättävän hyväkuntoisen näköinen, ei edes mikään museosaha, vaan melko uusi Stihl. Nyt täytyy vain sitten saada se toimintakuntoon...

Huomenna niin paljon tekemistä ettei tiedä ehtiikökään kaikkea, mutta yrittää täytyy ainakin. Viikonloppu menee häissä ja ristiäisissä, eli tonttihommiin palataan varmaankin sitten maanantaina aamupäivästä puiden kaatamisen merkeissä. Silloin viimeistään tullee muutama kuvakin tänne.

2 kommenttia:

 1. Heips,

  Löysin blogisi jokin aikaa sitten ja sitä onkin todella kiva lueskella :)

  Oli hauska huomata, että te olette ihan samassa taloprojektin vaiheessea kuin me. Ja talotoimittajakin on vielä sama. Meillekin on siis tulossa Jukka-talo marraskuun puolessa välissä. Onkin mukava seurailla teidän projektin etenemistä, koska omamme pitäisi mennä periaatteessa jokseenkin samassa tahdissa.

  Aurinkoista viikonloppua ja raksaintoa :)

  VastaaPoista
 2. Heh, hauska sattuma :) Oikein aurinkoista kesää ja raksaintoa teillekin!

  VastaaPoista