keskiviikko 20. kesäkuuta 2007

Tonttikaupat tehty

Eilen kävimme uudessa kotikunnassa allekirjoittamassa tontin kauppakirjan. Noin kallista reissua ei ole koskaan tullut tehtyä :), mutta halvalla se tontti kuitenkin irtosi kun on hintoja muissa kunnissa ja kaupungeissa vertaillut. Kunnanjohtaja ja muut jotka tapasimme vaikuttivat oikein ystävällisiltä ja avuliailta. Kyselivät koska aloitamme rakentamisen (vaikuttivat siltä että mitä nopeammin sitä parempi) ja kehoittivat ottamaan yhteyttä jos tulee jotain kysymyksiä mieleen...

Eilen saimme myös tulokset tehdyistä maantutkimustöistä. Talolla tulee olemaan oikein vakaa pohja, alla on kivikova kallio :D Ikävä puoli on se, että perustusten takia joutuu jonkin verran räjäyttämään (onneksi ei otettu sitä kellaria!)... kaurapuuroa tiedossa täällä ruokalistalla jonkin aikaa, ei ihan ilmaista se kallion lohkoaminen.

Tänään olisi tarkoitus käydä käräjäoikeudessa hakemassa lainhuuto ja kiinnitykset, lisäksi pitää kopioida papereita naapurien kuulemista varten. Asemapiirustuksen pitäisi pian olla valmis, kunhan vielä saamme talotehtaalta pääpiirustukset niin voisimme lähetellä rakennuslupahakemusta kuntaan. Jos vaikka ehtisi ennen heinäkuun lomia.

Moottorisaha on tällä hetkellä etsinnän alla. Mökiltä pitäisi löytyä vaarin moottorisaha, mutta sen ikä ja toimivuus saattaa olla esteenä. Johan tässä toisen isä ehdotti, että menisimme pokasahalla sinne riehumaan...30 isohkoa puuta kaatuu ihan helposti! Isukilla taitaa olla liian hyvä kunto, meillä ei kyllä moiseen riitä :D Puiden saattamisessa klapikuntoon on kyllä jo siinäkin tarpeeksi tekemistä. Heinäkuun ekalla viikolla pääsemme toivottavasti puusavottaan, tervetuloa mukaan ne jotka haluavat punttiskäynnin sijaan saada lihaskuntoa raittiissa ulkoilmassa...!Lopuksi vielä tädin ottama kuva tontilta (kiitos!), olivat sunnuntaina käyneet siellä kurkkimassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti