torstai 13. kesäkuuta 2013

TSI kukkatuoli - DIY flower chair

No niin, nyt se on valmis. Joitakin viikkoja sitten raahasin kaatopaikalta kotiin tämän rikkinäisen tuolin:


Hioin sen kauttaaltaan ja sen jälkeen isäntä ja pikkumies tarttuivat pensseleihin ja sutivat pintaan maalia. Ai niin, isäntä lisäsi myös pari tukirimaa, että sain emalivadin tukevasti paikoilleen. Vatiin hieman kesäkukkia ja tadaa:


Kiva pieni projekti, tahtoo näitä lisää. Tälle ei pahemmin tullut hintaakaan. Itse tuolihan oli ilmainen, pieni maalipurkki maksoi 7e, kesäkukat 8,80e. Vanha emalivati oli 12e, mutta sitä voi tämän istutuksen jälkeen käyttää moneen muuhunkin tarkoitukseen. Lisäksi hieman hiekkapaperia ja multaa, joita löytyi entuudestaan.

Sain tänään pikkumiehen avukseni laittamaan talon päätyä siistimmäksi. Teimme kivireunusta kuorikatteen ja soran välille ja nypimme rikkaruohoja. Laitan kuvaa kun on homma "valmis". Olen tässä huomannut, että pitää alkaa jakaa pihaa alueisiin ja pienempiin projekteihin. Tällä hetkellä sudin hieman siellä ja hieman täällä, eikä mitään huomattavaa muutosta tunnu syntyvän. Jos ottaisin jonkin tietyn kohdan työn alle, voisi valmista syntyäkin.

Lopuksi vielä hehkutusta sateesta: vihdoinkin! Olen odottanut sadetta viikkoja ja nyt sitä piisaa. Jotenkin tämä meidän alueemme on sellainen, ettei tänne sateita pahemmin tule. Pilvet kiertävät usein muutaman kilometrin päästä. Mutta nyt kärsinyt nurmikko saa virkistystä, sadevesitynnyrit tulevat täyteen eikä tarvitse muutamiin päiviin juosta iltamyöhällä tuolla kastelukannujen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti