lauantai 28. helmikuuta 2009

Kevät tuloillaan

Oho, olipa viime kerrasta kulunut aikaa! Keltainen puutalo on lepäillyt rakentamisen suhteen ja keskittynyt sisustamiseen. Kiva nyt keväällä laittaa kotia kuntoon :)

Tässä muutamia tänään näppäistyjä kuvia, joista nyt ei näy muuta ihmeempää kuin puuton takapiha. Metsuri kävi joulun tienoilla kaatamassa meidän ja naapurin puut, eikä nyt sitten tarvitse pelätä koviakaan tuulenpuuskia.


Näiden puuntynkien päälle on tarkoituksena laittaa jokin pitkä pölli ja sitten puita ylös ja pöllin yli villiviiniä kiipeämään.

Nyt keväällä ja kesällä riittääkin sitten tekemistä talon ja pihan parissa, sillä jos kaikki menee hyvin tulee Keltaiseen puutaloon pieni vauva elo-syyskuussa =)

6 kommenttia:

 1. Ah, minä kun olisin mieltänyt nuo puut vain riippumattotelineeksi. :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä niihin riippumattokin tulee...ja jossain vaiheessa kuulemma vauvakeinu :)

  VastaaPoista
 3. Oi, onnea odotukseen! kaunis talo ;-)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kuulumisistanne ja mukavista kuvista!
  Isoa Onnea odotukseenne :)

  Halien kera Neidin ex-kolleega ja mies

  VastaaPoista
 5. Hei,

  teillä on kyllä niin hieno laattaidea tuolla saunassa, että haluaisin kovasti tietää, minkä nimisiä/merkkisiä/värikoodi laattoja sieltä löytyy? Onko lattia laatta samaa lattaa kuin seinässä, mutta vain erikokoista vai onko eriä, ja jos on eriä niin onko sattunut värisävy täsmälleen sama; kuvasta ei ihan tarkasti pysty sanomaan...? Itselle on myös tulossa puukiuas ja tuollainen laatoitus olisi oikein hieno ja käytännöllinen? En vain ole löytänyt sopivia laattoja....

  Nyt jään malttamattomana odottelemaan, josko sattuisitte kysymykseni lukemaan ja vielä siihen mahdollisesti vastaamaankin =)

  t.raksaaja 09 taas...

  VastaaPoista
 6. Raksaaja 09 laittoikin vaikean kysymyksen :)

  Hankimme laatat 10-Lattiat ja Kaakelit- nimisestä puljusta (Espoon Suomenojalla). Kiukaan takana on sellaista tosi isoa ja kestävää kivipuristelaattaa, jotta kestäisi lämpötilan vaihtelut. Lattialaatta on eri, sävy wenge. Ruskea seinälaatta on lähestulkoon samansävyinen kuin lattia, lattia hitusen "suklaisempi". Pimeässä saunassa sitä eroa ei kyllä millään huomaa. Valkoinen seinälaatta oli jokin tarjouserä, Lapponia taisi olla sen nimi.

  Tämän tarkempaan en osaa nyt sanoa, toivottavasti oli sentään jotain apua. Tsemppiä raksailuihin!

  Ja kiitokset tuijam ja ex-kollega onnitteluista :)

  VastaaPoista