lauantai 10. tammikuuta 2009

Raha-asioita

Mukavaa alkanutta vuotta 2009! :)

Pankki lupasi meille muutaman rahan lisää, siten saamme toivottavasti pihan ja talon julkisivun siihen kuntoon, että syksyllä voisi tehdä lopputarkastuksen. Olisi aika mukavaa se.

Pitäisi hiljalleen alkaa tuota pihaa suunnitella, varmaankin ensin hieman itse luonnostella ja miettiä ja sitten mennä pihasuunnittelijan puheille. Ainakin Bauhausilla on varsin kohtuuhintainen pihasuunnittelupalvelu.

5 kommenttia:

 1. Kiitos,samoin teille! :)

  Onnea pihan ja talon julkisivun laittoon.

  "Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty" - totta vai ?!

  Parasta toivottaen

  Neidin ex-kolleega ja mies

  VastaaPoista
 2. Terve!

  Piti ihan kommentti heittää teidän talosta ja blogista. Nätti talo on, kavereille lähes samanlainen talo, tiilivuoraus vain ja olohuoneesta nappastu tilaa vielä yhteen makkariin. :)
  Meni ihan koko päivä lukiessa blogi "kannesta kanteen". Hienosti olette jaksaneet! Ja täytyy sanoa, että mielenkiintoista oli seurata ja katsella rakennusvaiheet, nimimerkillä talosta haaveileva. :D

  Lämpöisiä hetkiä kotiinne ja toivottavasti makkarat ja muut grilliherkut maistuvat ensi kesänä pihan ja julkisivun laiton lomassa!

  terkuin huuuhtala

  VastaaPoista
 3. Lämpöä tulin minäkin toivottamaan!

  Ja talon isännälle ystävällinen pukkaus kylkeen: onko viimeiset katto-/lattialistat jo paikoillaan? ;)

  VastaaPoista
 4. Tässä yksi omatoimiraksailija kyselisi, että miten te teitte laatoitusten saumaukset, eli vedittekö jollain sähköjohdon pätkällä tai jolloin lopuksi saumat, että saitte siistit vai tuliko ihan pelkästään "itsestään" niistä noin siistit ; )? Hyvältä nimittäin näyttää!

  Terveisin Rakentaja -09

  VastaaPoista
 5. Rakentaja-09:lle, teimme laatoitusten saumaukset sellaisilla "saumauskumeilla", keltaisia läpysköjä joita löysimme rautakaupasta. Siinä setissä oli neljä erilaista läpyskää eri kulmilla, eli pystyy tekemään erilaisia saumoja.

  Tsemppiä sinne!

  VastaaPoista