lauantai 26. heinäkuuta 2008

Kuulumisia

Kotona ei netti ole vieläkään toiminnassa, mutta neidin isän nettiä voi vähäsen lainata. Piti vain tulla kertomaan että hengissä ollaan :) Kolme viikkoa on nyt vierähtänyt puutalossa (kohta kokonaan keltaisessa) asuessa ja ihmeellistä (ihanaa!) on ollut. Olemme nakutelleet viimeisiä listoja kiinni, ruuvailleet tauluja, pyyhekoukkuja yms. seinille ja laittaneet tavaroita paikoilleen. Ulkona olemme maalailleet taloa keltaiseksi ja räystäs- sekä koristelautoja valkoisiksi. Herran viimeistä lomaviikonloppua viedään, maanantaina alkavat työt. Neiti saa vielä muutamia päiviä lomailla ja puuhastella talon kimpussa.

Hieman olemme toki levähtäneetkin, sillä pari päivää meni mökillä tehden ei mitään ja keskiviikosta torstaihin olimme pääkaupungissa "minilomalla". Kaupoista löytyi kaikkea kivaa pientä kotiin =) Tätä sisustamisvaihetta neiti on odottanut kovin kauan ja nyt vihdoin saa laittaa kotia mieleisekseen.

Ensi viikolla pitäisi saada nettiyhteys auki, nähtäväksi jää. Toinen mikä hieman viivästyy on saunan lauteiden toimitus, heinäkuun kesälomien takia. Saanemme lauteet syyskuun alussa...siihen asti pitää pärjätä ilman saunaa.

Nyt takaisin kotiin, rautakaupan kautta. Milloinkohan niissä käyminen ei enää ole jokaviikkoinen tapa?

2 kommenttia:

  1. Hei!
    Kiva kuulla kuulumisia. Laitathan sitten kuvia myös sisustuksesta? ja keltaisesta väristä, sekä pihastakin sitten joskus tulevaisuudessa? Innolla odottelen lisää kuvia :)

    VastaaPoista
  2. Hieno lehtijuttu ja kiva päätöskolumni!

    Mekin kurkitaan lähes päivittäin täällä mahdollisia uusia kuvia.. ;)

    Ha d bra!

    VastaaPoista