perjantai 4. heinäkuuta 2008

"Flyttin in bara"

Muuttotarkastus meni heittämällä läpi :D Nyt on neidillä ja herralla sanoinkuvaamattoman hyvä olo...aivan uskomatonta! Varsin rankka, mutta erittäin antoisa vuosi takana. Kaiken kaikkiaan oikein hyvä fiilis koko projektista.

Viime kirjoituskerran jälkeen olemme nukkuneet yhteensä 10 tuntia ja nyt on hieman väsy olo. Mutta saatiin muuttoa varten valmiiksi :) Loppurutistuksessa olivat jeesaamassa herran sisko, Sami, neidin isä ja naapurin setä (ja tietenkin sähkö- ja putkimiehetkin paiskoivat hommia). Mielettömän iso kiitos kaikille teille!

Nyt olemme vanhassa kodissa pakkaamassa ja tulevan yön vietämme uudessa kodissa. Erityistä siksi, että ekan kerran omassa sängyssä. Huisia.

Tässä kuvia talolta nyt, uusia ei enää sisältä tulekaan. Jahka talo on maalattu keltaiseksi laitan vielä siitä kuvat, täytyyhän tämännimiseen blogiin saada todistusaineistoa "valmiista" talosta.


Pääovi, tuulikaapissa vielä hitunen maalaamista


Eteinen


Eteisen kaappi
Kodinhoitohuoneesta tuli sininen (sopii merelliseen kuntaan)


Khh:n uloskäynti


Tekninen nurkkaus kaipaa jonkinlaista kaappia tms. ympärilleen


Suihkunurkkaus


Pesuhuoneen seinää


Toinen wc vielä hieman keskeneräinen. Onneksi yksi huussi toimii :)

Kuten kuvista näkyy on sisällä vielä muutamia väliovia ja listoja laittamatta. Samoin sauna on vielä keskeneräinen. Näitä ja ulkohommia puuhastelemme kesän ja syksyn aikana.

Keltaisen puutalon väki kiittää kaikkia projektiin tavalla tai toisella osallistuneita. Ilman teitä tämä ei olisi onnistunut. Kiitos ja halei!

10 kommenttia:

 1. Ihanaa!!! Onnea uuteen kotiin :)

  VastaaPoista
 2. Huisin hurjaa!

  "You did it!"

  Ootte ollu uskomattoman ahkeria! Haleja!

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen ihanaan omaan kotiin!
  Olette tosi upeasti hoitaneet homman ja unohtamatta parisuhdettanne joka näyttää vaan vahvistuneen.
  Rakkautta lämpöä ja ihania vuosia uudessa kodissanne! Haleja!

  VastaaPoista
 4. Tuhannesti onnea uuteen kotiin! :)
  t. Heidi

  VastaaPoista
 5. Onnea uuteen kotiin! Hienolta kyllä näyttää!

  Tässä viime metreillä piti tulla vielä kirjoittelemaan ja paljastamaan, että mielenkiinnolla ollaan miehen kanssa teidän blogia tutkittu tässä viime aikoina. Meillä itsellämme talonrakennusprojekti vasta alkutekijöissään, pohjatöitä tehdään kiireenvilkkaa ja syyskuussa tulee Jukkatalolta toimitus. Rakennetaan Nuorikoti 123:sta (tosin pohjaa vähän muunneltu pesutilojen osalta), joten senkin vuoksi mielenkiinto teidän raksaa kohtaan on ollut suuri. ;) Toivottavasti meillä on muutto edessä sitten vuoden päästä, melko samalla aikataululla ja miehityksellä pyritään saamaan talo pystyyn!

  Laittakaahan nyt sitten vielä jossain vaiheessa kuulumisia, että miten se asuminen on uudessa talossa lähtenyt käyntiin ja miten talo on toiminut käytännössä!

  Mukavaa kesän jatkoa toivotellen,

  Pieni perhe Etelä-Suomesta. ;)

  VastaaPoista
 6. Onnea omaan Keltaiseen Puutaloon Neidille,Herralle ja Koirulille :)

  Halit, Neidin ex-kollega ja sen mies

  VastaaPoista
 7. Onnexi olkoon - Grattis

  Ni har gjort ett fantastiskt jobb och nu kommer belöningen. Hoppas ni kan njuta av sommaren lite också...

  Sommarhälsningar från Norrköping

  VastaaPoista
 8. Uskomattoman ison projektin olette saaneet vietyä kunnialla läpi! Paljon onnea uuteen kotiinne, ja kiitos että annat toivoa meille joilla hommat vasta aluillaan!

  VastaaPoista
 9. Onnea uudelle kodille! Nopeasti te rykäsitte talon valmiiksi. Hieman perässä tullaan, mutta ainakin viimeistään jouluksi uuteen kotiin :)

  VastaaPoista
 10. Kiva tuo viimeinen kolumni. ;)

  Te kyllä venyitte niin upeaan huippusuoritukseen loppumetreillä kuunvaihteessa, ettei muuta voi sanoa! Tosi hyvin tehty.

  Jokohan teille kohta nettiyhteys tulisi, että saataisiin lukea lisää blogimerkintöjä?

  VastaaPoista