perjantai 16. toukokuuta 2008

Takka!

Tänään taitaa olla neidin onnenpäivä :) Muurari muurasi meille hienon takan, molemmat olemme vallan ihastuneita siihen. Juuri sopivan kokonen tuohon kohtaan. Sen pitäisi lämmittää 90m2, joten kyllä sillä aika suuren osan talosta saa lämmitettyä.


Kotitakka Väinämöinen



Olohuone on nyt kokonaan maalattu, huomenna vuorossa meidän makuuhuone, vessa ja eteisen yksi seinä. Maalaaminen on ollut yllättävän kivaa ja huomenna saa jatkaa sitä hommaa.

Ai miten niin neidin onnenpäivä? No, kivan takan näkemisen lisäksi Alkossa käynti piristi kummasti. Oli herralle viskipulloa ostamassa ja kassatäti kysyi neidin papereita! :D Ihanaa, tässä maailmassa on vielä joku, jonka mielestä voisin mennä alle parikymppisestä =)

2 kommenttia:

  1. Hieno takka! Kiva seurata edistymistä kun itse tullaan vaan himpun verran perässä. Rohkea seinäväri! :)

    Alkoholin myynnin uusien "sääntöjen" mukaan henkilöllisyys kysytään kaikilta ketkä näyttävät alle 25 vuotiailta. :D Itsekin tähän törmäsin viime kesä Cittarin kassalla. Totaalisen hämmentyneenä aloin kaivaa papereita kunnes tajusin, että olin ostamassa alkoholitonta siideriä. Myyjäkin meni hämilleen kun ei ollut huomannut tölkin olevan lapsillekin sopivaa ja sopersi, että heidän on kysyttävä paperit kaikilta ketkä näyttävät alle 25-vuotiailta. Kiitin kohteliaisuudesta ja kerroin täyttäväni syksyllä 27vuotta, mutta olinkin jo pari vuotta käyttänyt ryppyvoidetta. :D

    VastaaPoista
  2. No voihan, minä kun luulin että joku tosissaan kuvitteli että olisin paljon nuorempi :D
    t: neiti 27v

    VastaaPoista