maanantai 12. toukokuuta 2008

Laminaattia

Viikonloppuna neidin serkut (maalari-monitaiturit) A ja A olivat auttamassa meitä. Yhdessä maalasimme ja tasoittelimme seiniä, saimme varsin paljon aikaiseksi. Iso Kiitos molemmille avusta!!!

Jani-kamu suoritti myös kosteusmittauksen ja saimme tietää, että lattialaatta on vielä liian kostea päällystettäväksi (uskomatonta, se on valettiin 19 viikkoa sitten). Siten haimme vuokralle kosteudenkerääjävekottimen, jonka pitäisi kerätä kosteutta huoneilmasta ja siten nopeuttaa betonilaatan kuivumista. Tulevana viikonloppuna oli tarkoitus aloittaa laminaatin laittaminen, mutta voimmekin nyt sitten nypeltää ikkunalistoja paikoilleen ja katsoa niitä laminaatteja hieman myöhemmin.

Tänään kävimme hakemassa pähkinälaminaatit rautakaupasta ja kuviomaalasimme yhden seinän. Eipä muuta. Aika vetelä päivä.


Tämän seinän neiti ja serkku kuviomaalasivat, oli aika jännää


Tässä molemmat seinät maalattuina


Tältä kuvio näyttää lähietäisyydeltä. Kuvio tehtiin käyttämällä Tikkurilan kuviointimaalia (20% vedellä ohennettuna). Ensin telattiin kuviointimaalia seinään noin puolen metrin levyiselle alalle. Sen jälkeen märkä pinta telattiin uudestaan, mutta nyt telalla, jonka päälle oli vedetty pakastepussi.


Herra ja neidin serkku tasoittivat pesuhuoneen seinää


Lopuksi tasoitimme harkkoseinää kodinhoitohuoneen puolelta

Tällä viikolla maalailemme seiniä, ei ole enää kovin paljon maalattavaa jäljellä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti