maanantai 19. marraskuuta 2007

Tiiletkin katolla

Jukka-talon asentajaporukan vetäjä soitti äsken ja kertoi, että kattotiilet ovat nyt siellä missä pitääkin. Vaude, hurjan tehokkaita olivat! Heiltä meni siihen päivä, meiltä se olisi vienyt kovin paljon pitempään. Iso kiitos neidin tädin miehelle tämän mahdollistamisesta :)

Viikonloppu vierähti tontilla, molempina päivinä tuli oltua kellon ympäri puuhaamassa. Rankkaa, mutta kivaa tekemistä. Sunnuntaina saimme apuja herran sukulaisista, tekivät autokatosta (enää puuttuvat räystäslaudat ja kattotiilet!). Itse laitoimme tuulensuojalevyt ja tuulenohjauspahvit talon räystäiden alle.

Tänään on taukopäivä, lihakset menevät muuten lakkoon. Huomenna olisi tarkoitus mennä ihastelemaan talon kattotiiliä ja tehdä samalla jotain hyödyllistä. Yritämme saada lattian siihen pisteeseen, että lattiavalun voisi tehdä kolmen viikon päästä. Kiirettä pitää. Mutta kivaa on silti. Meidän talo. Ei voi käsittää. =)

2 kommenttia:

  1. Upeaa lukea vauhdikkaasta rakennustahdistanne!
    Täällä ollaan iloisia teidän onnesta. Olkoonkin vielä suht paljas talo.. oma on oma! Ja eiköhän niille jumisille lihaksillekin voisi tehdä jotain kuukauden päästä, kun nähdään..? Tsemppiä.

    VastaaPoista
  2. Tackar! Joo, jouluaika voisi jo tulla, jotta näkisi sinut ja muut ja pääsisi turisemaan. Lihakset ovat nyt aika kuosissa, hieroja rusauttanut ruodon kohdilleen. :)

    VastaaPoista