keskiviikko 14. marraskuuta 2007

Talopaketti saapui

Viime päivät ovat menneet ihmetyksen vallassa. Maanantaina olimme tontilla tekemässä viimeiset valmistelut ennen talopaketin saapumista. Aikaa siinä kului ja kello 22.30 huomasimme, että tonttialuettamme lähestyy Jukka-talon täysperävaunullinen rekka. Hui! Talomme tulikin jo silloin! Turisimme hetken kuljettajan kanssa ja hän jäikin rekkaansa tutimaan kun me suuntasimme kotiin yöpuulle.

Tiistaiaamuna 06.30 neiti ja hänen isänsä lähtivät tontille kuljettajan kavereiksi kuormaa purkamaan. Pari tuntia meni nopeasti siinä hommassa.


Tavarakuorma purettu tontille

Asennusporukka tuli 08.30 ja alkoi heti hommiin. Olivat kyllä vikkeliä kuin hillerit ja taitavia kuin mitkä! Seinäelementit olivat pystyssä iltapäivällä ja porukka suuntasi hotellille kuudelta, pitkän päivän jälkeen.


Elementit nousevat

Tänään aamulla tuli nosturiauto nostamaan kattotuolit ja päätykolmiot paikoilleen. Asentajat olivat taas rivakoita ja iltaan mennessä katto oli tiiliä vaille valmis. Huomenillalla täytyy käydä vakoilemassa mitä ovat saaneet päivällä aikaiseksi.


Katto valmistumassa

Itse olemme hääränneet autokatoksen kimpussa, valoimme pilarit paikoilleen ja laitoimme pystypaneloinnit elementtien saumakohtiin. Lisäksi pitää vielä hieman säätää autokatoksen routaeristeitä.

Viikonloppuna olisi tarkoitus jatkaa autokatoksen ja talon parissa.

2 kommenttia:

  1. Hei Keltainen Puutalo ja sen ahkerat rakentajat! Nyt alkaa homma hammottua.Kyllä nurkillanne hiippailevat joulutontut voivat viedä ilouutisia Joulupukille:
    "Ahkeria ovat Keltaisen Puutalon neiti ja sen mies.Kilttejäkin,kun niillä niin paljon apulaisia".
    Joulun odotusta ja tsemppiä toivottaen + halit
    Neidin exkolleega ja sen mies

    VastaaPoista
  2. Heh, kiitos! Apulaisia on kyllä riittänyt, aivan todella upea juttu :) Mukavaa joulunodotusta!

    VastaaPoista