tiistai 11. maaliskuuta 2008

Väliseiniä, osa2

Viikonloppu ja eilinen menivät väliseiniä tehden, kaverinamme oli herran isä. Hommat sujuivat sutjakkaasti kun pojat laittoivat väliseinärunkoja ja neiti kulki perässä kipsilevyttäen.


Seinään laitettiin villaa äänieristyksen vuoksi


Kahden makuuhuoneen välinen seinä "valmiina", vain tasoitus, maali ja muuama lista puuttuu :)


Herran isä ja neiti kantoivat väliseinäharkkoja sisään sillä aikaa kun herra mittaili jäykistävää väliseinää paikoilleen.


Jäykistävä väliseinä (keittiön sekä vessan/eteisen välissä)

Herran isä ehti jossain välissä siivota talon ihan huippusiistiksi! Todistusaineistoa alla:





Virittipä vielä kynttilätkin näkyvälle paikalle :)


Kun pojat tekivät väliseiniä, eikä kipsilevytettävää ollut, kävi neiti maalaamassa varaston vielä kertaalleen. Nyt se on valmis sähkökalusteita varten.


Tänään jatkamme väliseinien parissa (yllätys, yllätys) ja huomenissa putkimies tulee tekemään jotain putkijuttuja. Lisäksi huomenillalla on "sähkönsuunnittelupalaveri", pitäisi ennen sitä keksiä minkälaisen valaistuksen haluamme olohuoneeseen. Muut huoneet ovat jo aika selvillä.

Hieman kiirettä pukkaa nuiden seinähommien suhteen. Tekeminen on todella kivaa (etenkin kipsilevyttäminen, ihan parasta!), mutta tekemistä on Paljon. Ja kesällä pitäisi taloudellisista syistä päästä muuttamaan uuteen kotiin. Mutta eiköhän tämä tästä, kunhan vain jaksaa painaa hommia. Onneksi päivät pitenevät koko ajan ja ihan pian onkin kevätpäiväntasaus! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti