tiistai 31. heinäkuuta 2012

Heinäkuisia kuvia

Vajanrakennusprojekti on edistynyt mukavasti. Yhtenä viikonloppuna isännän sisko miehineen oli käymässä, silloin vajaan ilmestyi lattia ja seinien rungot. Pienen lomareissun jälkeen alkoi kattotuolien rakentaminen. Appiukko tuli myös auttelemaan ja nyt tuolla onkin jo ulkoseinät paneloituina. Isäntä rakentelee tällä hetkellä vajan ovia ja itse toivoisin pääseväni myöhemmin tänään väliseinää laudoittamaan.



Viime viikolla näytti tältä, nyt tosiaan jo kaikki seinät paneloitu.

Pihan rehuista on tietenkin myös napsittu kuvia, tässäpä muutamia.

Liljat kukkivat nyt upeasti, samoin syyshortensia, daaliat, kurkkuyrtti ja oregano. Kimalaiset muuten rakastavat tuota oreganoa niin, että melkein tuupertuvat sinne kukkien keskelle...

Sormustinkukat tiputtivat jo terälehtensä, mutta ne olivat kukkiessaan niin upeita, että niistä oli otettava monta kuvaa.

Ritarinkannukset, ruusut, ruiskaunokit, pelakuut ja karpaattienkellot hienoina. Tädiltä saatu ruusu "Astrid Lindgren" (ylinnä keskellä) on aivan upea.
Perunat kukkivat jokin aika sitten, eli kohta saattaa saada pottuja. Tomaatit kukkivat ja kasvattavat pikkutomaatteja. Saa nähdä, ehtivätkö kypsyä vai jäävätkö vihreiksi.

Marjoja saa tällä hetkellä mukavasti. Kuukausimansikoita, mustaherukoita, vadelmia ja mustikoita voi nyt hakea joka päivä. Karviaiset kypsynevät syömäkuntoon ihan pian. Omenoita ja luumuja saa vielä hieman odotella.

Alla pikkumiehen (kohta 3v.) räpsimiä kuvia. Sen verran erilaisia kuvakulmia kuin itsellä, että oli tännekin muutama laitettava.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti