tiistai 6. joulukuuta 2011

Ensilumi

Itsenäisyyspäivän kunniaksi saimme sitten ensilumen tänne Etelä-Suomeen. Tätä valoisuutta onkin odotettu!

Kameran kanssa piti tietenkin heti aamusta hilpaista tallomaan jälkiä lumeen. Tällaista tarttui muistikortille.


Timjami, rosmariini ja pallotuija oikein nätteinä. Lisäksi hieman rakeita terassilaudoilla. Puolenyön raekuuro oli sen verran äänekäs, että perheen pieninkin heräsi uniltaan kamalaan meteliin. Melkein hirvitti uuden valokatteen puolesta. :)Vannoin saavani viimeiset kukkasipulit maahan ja niin kävikin. Sunnuntaina hankittiin Plantagenista multaa, sitä kun ei oikein muualta enää löytynyt valikoimista (mitä ihmettä, menikö kuumin multasesonki jo?). Uusin kukkapenkki valmiiksi ja äkkiä sipuleita istuttamaan ennen kuin maa jäätyy. Mielenkiinnolla odottelemme nouseeko noista kauniita liljoja.


Jäätyneitä ruusuja, aivan upeita. Kuunliljat, jotka työnsivät uusia nuppuja vielä lokakuussa, eivät sitten ehtineet kukkia kunnolla. Raasut.Eilen satanut lumi ja alkukesästä kukkinut jaloritarinkannus. Hyvää Itsenäisyyspäivää! toivottaa Keltaisen Puutalon porukka.

1 kommentti:

  1. Kiitos upeista kuvista ja huikaisevista talvitunnelmista! Vajaan tunnin ajomatkan päässä itään tunnelma on täysin toinen: tuulta, tuiverrusta ja vaakasuoraa vesisadetta;o(

    Kovasti toivoisimme samanlaisia postikorttimaisemia myös tänne!

    Ihanaa joulunodotusta teille kaikille!!!!

    VastaaPoista