torstai 6. marraskuuta 2008

Pimeys

Nyt pimeänä vuodenaikana on kyllä useampaan otteeseen miettinyt, että miten ihmeessä sitä jaksoi vuosi sitten touhuta taloprojektin kimpussa. Usein on ollut mielessä kunnianhimoinen ajatus: "Kun tulen töistä kotiin, teen hieman polttopuita/laitan kiinni sen otsalaudanpätkän tms.", mutta kotiin tullessa on jo niin pimeä, että autolta ulko-ovelle kävelykin tuntuu haasteelta (emme vielä ole saaneet ulkovaloja viritettyä paikoilleen). Rupea siinä nyt sitten sirkkeleillä, kirveillä ja naulapyssyillä urheilemaan. Yksi työmaavalaisin meiltä vielä löytyy, mutta kun tuolla ulkona on niin kylmäkin... :) Myönnettävä on: laiskuus, mukavuudenhalu ja väsy on iskenyt. Viikonloppuisin, valosalla, on kiva touhuta talon ja pihan kimpussa, mutta arkisin ei sitten millään. Ja miksi sitä tarvitsisikaan? Taitanut hieman jäädä tuo rakentamisvaihde päälle kun tuntuu että vieläkin olisi pakko tehdä koko ajan jotain.

Puutalon neiti on jo ihan joulutunnelmissa. Kynttilöitä poltetaan kuin urhimenoissa konsanaan ja ulos tekisi mieli hankkia metreittäin ulkovalosarjoja. Ehkäpä sitä viikonloppuna ehtisi käydä katsomassa joulurompetarjontaa.


P.S.Eilen neiti onnistui ekaa kertaa laittamaan saunan tulille ihan itse. Tunnin kuluttua sai mukavat löylyt 100(!?) asteessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti