lauantai 26. huhtikuuta 2008

Valkoista!

Talo on sisältä muuttunut melko paljon viime päivien aikana, tasoitustöiden jälkeen näyttää varsin valkoiselta ja avaralta. Pohjamaalia, kittaamista ja pientä hiomista vaille maalausvalmis :)

Eilen kävimme valitsemassa kaakelit (keittiöön, pesutiloihin, tuulikaappiin, vessoihin) ja kattopaneelit (vessa, tuulikaappi, khh). Saanemme tarjouksen niistä alkuviikosta. Toivottavasti keksivät niille sopivan edukkaan hinnan. Ihan uskomatonta, miten helposti kaakelien valitseminen kävi. Meidän piti vain mennä katselemaan, mutta puoli tuntia myöhemmin lampsimme hymyssä suin takaisin autolle kaakelitarjouspyynnön tehneinä. Lattiaväriksi tulee tummanruskea, seiniin valkoista ja hieman ruskeaa tehosteväriä.

Tänään olemme selailleet eri maalikuvastoja ja värikarttoja. Paljon on päätettävää ja nyt täytyy vain toivoa, että valinnat osuvat oikeaan.

Huomenna pitäisi laittaa terassi valukuntoon eli tasoitella soraa, laittaa routaeriste ja raudoitusverkkoa. Jos vaikka vappuna olisi kiva ilma, voisi silloin valaa.


Eteinen


Olohuone


Olohuone


Keittiö


Meidän makkari


Herra väkersi autokatoksen päätyyn kalterit. Huomenna paneloinemme päädyn valmiiksi.

2 kommenttia:

  1. Oi, upealta näyttää!

    Tosi hyvin tunnutte olevan vauhdissa, ihan kuin ette muuta tekisikään! :O

    Tullaan juhannuksen jälkeen mielellämme katsomaan kotianne livenä. Hyvää kevään jatkoa koko perheelle!

    VastaaPoista
  2. Heh, kyllä me hieman muutakin teemme, vaikka välillä tekisi kyllä vain mieli olla rakentamassa, jotta talon saisi valmiiksi :)

    Sydämellisesti tervetuloa juhannuksen jälkeen moikkaamaan!

    VastaaPoista