lauantai 1. maaliskuuta 2008

Kevät!

Maaliskuun ensimmäinen tarkoittaa kevään alkamista, ainakin neidin mielestä. Tänään tosin tuli ihan hyvin lunta illasta, mutta se sulanee nopiasti pois.

Saimme heti aamupäivästä tontille seuraa Sinistä, Samista, Jennasta ja Janista (eri kuin viimeksi), kun he tulivat väliseinätalkoisiin. 1000 x kiitos teille! :) Viikolla oli jo kiinnitetty alajuoksuja, joten nyt pääsi seinärunkoja laittamaan.


Koiruli vahtaa ensimmäisen alajuoksun vieressä


Ekat rungot pystyssä =)

Jani, Sami ja herra tekivät väliseiniä ja sillä aikaa Jenna, Sini ja neiti kasasivat jämälaudoista rakennustelineen. Sille tuli heti käyttöä, kun autokatoksen toista päätykolmiota alettiin paneloida.


Muutama lauta paikoillaan (huomaa teline!)

Neidin isä ja veli tulivat tontille iltapäivästä, pakkeloivat varaston seinät loppuun ja hioivat muutama päivä sitten tasoitettuja kohtia. Suurkiitos avusta! Varaston katto muuten levytettiin tässä viikolla, eli nyt siellä näyttää tältä:



Kun talkooporukka lähti kotiin, jatkoivat herra ja neidin veli väliseinärunkojen pystyttämistä. Loppuillasta ruuvasimme ekoja kipsilevyjä paikoilleen.


Huoneet alkavat hiljalleen hahmottua


Tähän tulee vaatekaappi


Kynttilä yrittää luoda tunnelmaa räjähtäneen näköiseen kahvittelupöytään :)

Koko päivä tontilla vierähti, mutta varsin paljon saimme tehtyäkin. Huomenna jatkamme uusien väliseinien parissa ja jos ilma on kiva, voisi myös autokatoksen päätyä paneloida.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti