torstai 11. lokakuuta 2007

Sähköhommia ja muuta

Kaikkea pientä on ehtinyt tapahtua. Neiti kävi tiistaina kalliolämpöpumppuostoksilla. Ei halpa, mutta kuitenkin niin kannattava investointi pitemmän päälle. Ja myyjä oli tosi hyvä, sekin vaikutti ostopäätökseen hyvän tarjouksen lisäksi :) Asennukseen kuuluu kaikki, eli koko setti (lämpöpumppu, kallioporaus, asennus ja lattialämmitys) tulee "avaimet käteen"-periaatteella. Kiva juttu, ei sitten tarvitse sitä miettiä sen enempää. Eikä meidän putkimies olisi edes halunnut asentaa lattialämmitystä, joten tämä meni paremmin kuin hyvin.


Yllä olevassa kuvassa näkyvä takka on myös alustavasti tilattu. Vielä pitäisi miettiä otammeko valmishormit vai perinteisen muuratun.

Eilen tontilla oli käyty vetämässä sähköjä (tai jotain) ja tänään siellä täytellään autokatosta ja sen ympäristöä. Autokatos toimitetaan maanantaina, se varmistui eilen. Neiti pääsee syyslomalla nikkaroimaan (kehoitamme varomaan lenteleviä nauloja ja vasaroita) =)


Tämän päivän jälkeen näyttää autokatoksen ympäristö taas hieman erilaiselta...


Talon perustukset tällä hetkellä. Niillä ei ole ihan niin kiire, sillä talo tulee vasta viiden viikon kuluttua.


Klapejakin on syntynyt muutama lisää

Syysloman jälkeen on vuorossa sähkösuunnittelu. Sähköfirma on jo sitä aloitellut, mutta haluamme (yllättäen?) itsekin tuoda julki oman näkemyksemme siitä mihin toivoisimme lisävalaistusta. Eipä tässä muita ihmeempiä juuri nyt...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti