torstai 20. syyskuuta 2007

Pohja pian valmis

Maanantaina pidettiin aloituskokous, johon osallistui neidin lisäksi vastaava mestari ja kunnan rakennuspuolen kaveri. Varsin leppoisissa tunnelmissa meni, mitä nyt kunnan kaveri oli hieman huvittuneen oloinen siitä, että yritämme itse saada taloa aikaiseksi. Aivan varmasti palkkaamme kirvesmiehen jos jostain tipahtaa pari tukkua seteleitä, siihen asti puuhailemme ihte :)

Kävimme eilen tontilla vakoilemassa pohjien tekoa ja samalla tuli tehtyä hieman klapeja.


Salaojaputket ja tarkastuskaivot ovat paikoillaan. Saisikohan niihin maalata vaaleanpunaisia kukkia? Olisi paljon kivemman näköistä... =)


Pressun alla klapeja, lisää pressuja täytynee viedä huomenna, jotta saa suurimman osan puista piiloon.

Ihmeellisen paljon aikaa saa kulumaan tähän projektiin liittyvään säätöön. Puhelimessa ja sähköposteja lähetellessä vierähtää helposti tovi jos toinenkin. Kauhia sumpliminen joka asiassa, eikä oman työn ohella ole aina aikaa hoitaa kaikkea heti silloin kun pitäisi. Mutta kyllä tämä tästä...*odottaa jo ensi kesän kymmenviikkoista lomaa* :)

3 kommenttia:

 1. Kyllä sitä itekin saa tehtyä kun on intoa ja energiaa. Oletko katsonet Mikon ja Gretan rakennusprojektia (http://www.kotiposti.net/mikko.kalaoja
  /taloprojekti.htm
  ) ?

  Nehän teki melkein kaikki kahdestaan ja hieno tuli.

  VastaaPoista
 2. Eipä ollut tuota sivua tullut aiemmin kurkattua. Kiitos vinkistä, sieltä onkin hyvä käydä katselemassa kuvia. Kai mekin sitten osaamme :)

  VastaaPoista
 3. Viitsisitkö pientä korvausta vastaan tiputtaa tämän hienon Keltainen Puutalo tarinan (kuvineen) myös vielä avaamattomalle rakentaja.org sivulle, puutalo blogiin?

  http://www.rakentaja.org/keskustelut-foorumit/index.php

  t. Admin -rakentaja.org

  VastaaPoista