keskiviikko 27. elokuuta 2008

Uusia kuulumisia :)

Viime perjantaina kävi kaapeli-TV-asentaja, vihdoinkin. Ehdimme olla ilman tv-kanavia ja nettiä yli puolitoista kuukautta. No, pitemmittä puheitta nyt niitä aiemmin luvattuja kuvia Keltaisesta puutalosta:


Talon etupuoli alkaa hiljalleen näyttää siedettävältä. Tässä tarkoitan vain talon seinää, etupiha muistuttaa toistaiseksi vielä kaatopaikkaa.


Takapihalla näyttää myös aika kammottavalta. Jos vaikka tässä syksyn mittaan saisi pihaa siistittyä.


Autokatoskin on saanut maalia pintaansa

Maalailuhommia on hidastanut kehno sää, mutta nyt on talo kuitenkin siinä kunnossa, että se kestää hyvin tulevan talven vaikkei enää tulisikaan sopivia kelejä.

Sisätiloissa ei ole tapahtunut kummempia. Kaikki alkaa olla nyt mallillaan kun saunakin on pian valmis. Viikko sitten herran setä oli kaverina laatoittamassa saunan seinää ja viikonloppuna laitoimme saunan seinäpanelit paikoilleen. Maanantaina löytyi kiuas, Kastor KL-20. Sitä pitää kuulemma esipolttaa ulkona reilu pari tuntia. Saavat naapurit hupia kun lämmitämme kiukaalla ulkoilmaa :) Lauteet saapunevat viimeistään parin viikon kuluttua ja sitten pääsee löylyihin. Sitä onkin hartaasti odotettu.


Saunan seinät paneloituna ylin kierros poislukien


Laattoja saunassa


Meillä molemmilla ovat työt alkaneet. Uudesta kotikunnasta on ollut aika mukava lähteä töihin ja vielä mukavampi palata iltapäivällä takaisin kotiin. Neiti on naatiskellut kirjojen lukemisesta ja kaverien tapaamisesta. Kumma tunne, kun voi hyvällä omatunnolla tehdä sitä mitä huvittaa. Ei ole pakko jaksaa olla ahkera vielä työpäivän jälkeenkin. Kaiken kaikkiaan hyvä ja opettavainen vuosi takana, nyt rentoudutaan.

Tässäpä kaikki nyt, laittanen uusia kuvia ja kuulumisia taas jossain vaiheessa. Mukavaa alkavaa syksyä kaikille!